spacer
Naslovnica arrow Prodajni program arrow Lufft / OTT HydroMet
Subota, 20 Travanj 2024
Vremenska prognoza
Zagreb
---
Zagreb °C | Zadar °C | Rijeka °C | Split °C | Dubrovnik °C | Osijek °C
Tko je Online
Gostiju online: 3
Posjetitelja: 16017926
Lufft


G. Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH njemačka je tvrtka koja se smjestila u Fellbachu u blizini Stuttgarta i već preko 130 godina proizvodi profesionalna rješenja za mjerenje tlaka, temperature i relativne vlažnosti, kako u meteorologijii tako i u cestovnom, željezničkom i zračnom prometu.

Lufft se nedavno spojio sa poznatom tvrtkom OTT HydroMet te su time na obostrano zadovoljstvo proširili svoj proizvodni i prodajni program.

S obzirom da su uvijek u koraku sa vremenom, kao kupac možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje mjerne instrumente trenutno dostupne na tržištu.

MTB inženjering d.o.o. certificirani je Lufftov partner dugi niz godina te smo vrlo ponosni na tu činjenicu. Od nedavno Vam možemo ponuditi i proizvode OTT HydroMet-a.



 KOMPAKTNE VREMENSKE STANICE

Sastavljene od najpreciznijih pojedinačnih senzora. Rezultat toga porodica je pametnih vremenskih senzora tvrtke Lufft. Ne samo da imamo jedan uređaj za sve namjene već imamo pravu kombinaciju osjetnika za svaku primjenu!
Pokrivamo meteorologiju, hidrologiju, vremenske prilike u prometu, praćenje pv-a, AgMet-a ili automatizacije zgrada.

 CESTOVNI SENZORI

Dopustite da Vam skrenemo pažnju na vrlo važan segment proizvodnog programa firme Lufft, a to su cestovni i tračni senzori.
Ugrađeni? Pasivni ili aktivni - ili još bolje oboje? Sa ili bez mjerenja dubinske temperature tla?

Možda više preferirate neinvazivne? Stacionarne ili mobilne? Nema problema imamo ih sve!

Cestovni meteorološki informativni sustavi (RWIS), sistemi za avio meteorološka promatranja (AWOS) i sistemi detekcije leda (IDS).

 ANEMOMETRI / OSJETNICI VJETRA

Glavna primjena mjerenja brzine i smjera vjetra je u području meteorologije kao i u industrijskoj primjeni. Na primjer praćenje rada vjetroagregata.
Kako bi se dizajnirala isplativa vjetroelektrana potrebno je mjeriti lokalne uvjete vjetra kako bi se izvršila detaljna procjena isplativosti vjetroelektrane. Jednom kad se vjetroelektrana postavi i pokrene, moraju se osigurati njezine najbolje performanse. Stoga se mjerenje vjetra ne zaustavlja spajanjem vjetroelektrane na mrežu.
Dugi vijek trajanja, pouzdanost i funkcionalnost u ekstremnim uvjetima najvažniji su zahtjevi u gotovo svakoj primjeni koje naši senzori u potpunosti ispunjavaju.

 VISINA OBLAKA I DEBLJINA SNJEŽNOG POKRIVAČA

Vsina snijega smatra se važnim parametrom i to ne samo u snježnim sportovima. Na transportnim rutama i željezničkim prugama mjerenje visine snijega jednako je važno. Laserski senzori visine snijega pružaju brze i pouzdane informacije o visini snijega i refleksiji tla.

Koliko su visoki oblaci? Koliko je slojeva oblaka je detektirano? Da li je detekcija oblaka ograničena oborinama ili maglom? To su, između ostalog, česta pitanja o oblacima i vidljivosti kojima se meteorologija bavi. Odgovor na to pružaju joj mjerači visine oblaka koji rade s lidar tehnologijom (ceilometri).

 SENZORI VIDLJIVOSTI I TRENUTNIH VREMENSKIH PRILIKA

Imamo senzore za  rano otkrivanje magle za informacijske sustave o vremenskim uvjetima na cesti (RWIS), za sustave promatranja vremenskih prilika u zračnim lukama (AWOS), kao i za navigacijske sustave na obali.

Porodica proizvoda Lufft senzora vidljivosti pružaju vrlo precizne rezultate uz minimalno održavanje i apsolutnu pouzdanost.

 SENZORI OBORINA

Bilo da li koristite kantu za prevrtanje i "brojte" količine? Ili važete količine? Ili pak mjerite brzinu padlina i analizirate veličinu čestica?
Svaka od tih metoda mjerenja - bilo da se radi o kipnoj kanti, principu težine, laseru ili radaru - razlikuje u svojoj primjeni.
Odsudstvo potrene za održavanjem kao i brzo vrijeme odziva igraju važnu ulogu u aplikacijama koje rade u „realnom vremenu“.

 MJERENJA U ZATVORENIM PROSTORIMA

Precizna mjerenja relativne vlažnosti obično se „kompenziraju temperaturom“, što znači da je za precizno mjerenje vlažnosti potreban i vrlo precizan osjetnik temperature. Također ako pričamo o „kvaliteti zraka u prostoru“ mjerenje CO2 igra važnu ulogu uz već spomenuto precizno mjerenje temperature i vlažnosti.

 USLUGE UMJERAVANJA

Lufft ima i vrhunski akreditirani laboratorij za umjeravanje svojih senzora.




 NIVO VODA

Za mjerenje razine i dubine vode nisu prikladna ista mjerila u površinskim i podzemnim vodama.
OTT Hydromet nudi niz senzora s različitim principima mjerenja, prilagođenih specifičnim zahtjevima različitih hidroloških mjesta mjerenja. Više opcija telemetrije također je dostupno za daljinsko prikupljanje podataka.
  KVALITETA VODA

Od rješenja stalnog nadzora bez potrebe ljudskog faktora pa sve do uzorkovanja na licu mjesta, Hydrolab multiparametarske sonde nude robusne i fleksibilne mogućnosti za mjerenje kvalitete vode.
Izaberite između kompaktnih opcija za jednostavno uzorkovanje na lako dostupnim mjestima ili za mjerenje podzemnih voda većim, robusnijim mjerilima.
 PROTOK VODA

Precizno mjerenje protoka glavna je kompetencija OTT Hydromet-a otkako smo 1875. stvorili svoj prvi mjerač protoka. Odaberite između različitih prijenosnih ili stacionarnih mjernih opcija pomoću različitih mjernih tehnologija, uključujući mehaničke, akustičke, doplerske i mnoge druge.
  DATA LOGGERI I TELEMETRIJA

Datalogeri su srž svake mjerne stanice i obavljaju ključne zadatke: prikupljanje podataka, obradu i pohranu podataka, kontrolu graničnih vrijednosti i prijenos alarma i statusnih poruka.
Nudimo datalogere dizajnirane posebno za hidrološke primjene vrlo male snage koji uključuju mnoštvo mogućnosti prijenosa podataka na daljinu, ravno u Vaš ured.
  METEOROLOŠKI SENZORI

OTT meteorološki senzori koji korisnicima omogućuju pristup meteorološkim podacima s neusporedivom točnošću. Naši OTT senzori za oborine i trenutno vrijeme upotpunjuju vašu mrežu površinskih stanica za nadzor vremena i razine vode. Uz visoko precizno mjerenje oborina, naše stanice mogu mjeriti i vlažnost zraka i brzinu kao i smjer vjetra.



Ova Kategorija je trenutno prazna

MTB inženjering d.o.o.

Čulinečka cesta 87, 10040 ZAGREB; tel. +385 (0) 1 2866-893; e-mail: mtbinzenjering@inet.hr

Design by Davor Matavulj - Copyright © MTB inženjering d.o.o.